Over Ons

KLANTGERICHTE OPLOSSINGEN EN RESULTATEN
Ons kantoor is gericht op de vraag van onze cliënten naar een uitzonderlijk model van juridische dienstverlening dat waarde biedt. Wij begrijpen dat voor cliënten waarde niet alleen een vergelijking van uurtarieven inhoudt. Waarde betekent efficiënte processen voor het bijhouden en rapporteren; creatieve benaderingen om juridische risico’s te verminderen; verbeterde kostenzekerheid; en RESULTATEN.

Bij elke vertegenwoordiging is ons team gericht op de gewenste resultaten. Terwijl sommige kantoren zich alleen richten op de volgende stap in het proces, richt ons team de strategie in elke fase van de rechtszaak op het eindresultaat. Het focussen op het gewenste resultaat van de cliënt is een integraal onderdeel van het strategisch proces voor elke zaak.

Wij hebben een systeem ontworpen dat gericht is op dienstverlening aan de cliënt. Wij hebben dit gedaan door onze cultuur, structuur en processen af te stemmen met één doel voor ogen: KLANTVREDENHEID.

DIVERSITEIT, GELIJKHEID EN INCLUSIE
Wij hebben ons bedrijf zo ontworpen dat het een afspiegeling is van onze samenleving, inclusief het bevorderen van mensen naar leidinggevende posities ongeacht ras, religie of geaardheid.

Het behouden en uitbreiden van de diversiteit van ons team is een centraal principe van ons bedrijf. Wij werven actief diverse teamleden. Wij zorgen ervoor dat alle teamleden uitdagende werkopdrachten krijgen en dat alle advocaten de mogelijkheid krijgen om in contact te komen met cliënten in overeenstemming met hun aangetoonde vaardigheden en bekwaamheid.

FLEXIBELE, WAARDEGEDREVEN AANPAK
Bij het benaderen van elke zaak wordt elk teamlid aangemoedigd om eigenaar te zijn van de cliënten en de resultaten. Dankzij de ervaring van ons team kunnen wij onze cliënten de aandacht en toewijding geven die zij verwachten en verdienen. Wij streven naar een waardegedreven aanpak van elke zaak door met onze cliënten te communiceren en strategieën uit te stippelen om aan hun behoeften en doelstellingen te voldoen.

MARKTLEIDERS
Bij Adelman Law Firm hebben onze advocaten en juridische professionals een gecombineerde ervaring van meer dan 50 jaar in verzekeringsadvocatuur, medische wanpraktijken en langdurige zorg. Onze advocaten zijn lid van het Defense Research Institute (DRI), Claims and Litigation Management Alliance (CLM) en Long-Term Care Forum, evenals van diverse andere industrie- en onderwijsinvloedrijke groepen.

Rebecca Adelman, oprichter van Adelman Law Firm, is betrokken bij staats- en nationale onderwijsaangelegenheden in de verzekeringsverdediging, het bedrijfsleven en de gezondheidszorgindustrieën en dient als juridisch adviseur voor de American Assisted Living Nurses Association. Ze schrijft ook een maandelijkse column, The Adelman Advantage, voor de Nursing & Assisted Living Professional nieuwsbrief en levert regelmatig bijdragen aan andere publicaties.

Adelman Law Firm houdt, samen met andere toonaangevende advocatenkantoren voor langdurige zorg, een jaarlijkse conferentie die alleen voor genodigden toegankelijk is, om aanbieders, verzekeraars, makelaars en administratie en management de gelegenheid te bieden meer te leren over de nieuwste zaken die van invloed zijn op de zorg voor ouderen.