kosten van een advocaat

Hoeveel kost een echtscheidingsadvocaat?

De kosten van het inhuren van een full-service, traditionele, echtscheiding advocaat is hoog. Voor jezelf opkomen heeft risico’s. Een recente studie van toonde aan dat mensen die voor zichzelf handelen 5 van elke 6 zaken verliezen wanneer de andere partij vertegenwoordigd wordt door een advocaat. Dat is misschien niet eerlijk, maar het is waar. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat geld besparen door geen advocaat te hebben riskant kan zijn, vooral als de andere kant een advocaat heeft.

Betalen voor goed advies is het waard

Denk aan kosten van een advocaat als een investering in uzelf en uw toekomst.

Er zijn momenten waarop u de waarde die u zult ontvangen moet evalueren, in plaats van te kijken naar de hoeveelheid geld die u moet uitgeven. Het niet repareren van een dak nu zal leiden tot grotere uitgaven later. Als u uw olie niet ververst wanneer het waarschuwingslampje gaat branden, kan dat uw motor ruïneren. Het niet inhuren van een advocaat of het niet krijgen van waardevol juridisch advies en bijstand wanneer u het nodig heeft kan u veel kosten in de toekomst.

Als je handelt voor jezelf en gepakt te veel betalen in ondersteuning, of je niet ontvangen zo veel als je zou moeten hebben, kan de extra kosten of het verlies over een paar jaar uiteindelijk kost je meer dan het juridisch advies zou hebben aan het begin. Veel van onze klanten stok met een slechte ondersteuning orde voor jaren, want het is makkelijker dan het betalen van een advocaat om de betaling herzien te krijgen. Niet inhuren van een advocaat kan resulteren in het verspillen, niet het opslaan van geld.

2 realiteiten

De eerste is dat het betalen voor juridisch advies en bijstand is een investering in jezelf. U betaalt geld voor advies en om ervoor te zorgen dat u krijgt de beste deal voor uw situatie. Je bent het waard. Vooral als de tegenpartij een advocaat heeft, loop je het risico dat je een deal sluit die goed klinkt, maar iets mist dat alleen een andere advocaat zou opmerken. Het is de taak van de advocaat van de tegenpartij om de beste deal voor hun cliënt te sluiten, niet die van u.

Maar al te vaak zien we gevallen waarin de klant dacht dat ze slim waren door te besparen op juridische kosten in het begin en nu moeten besteden veel meer om dingen rechtgetrokken. Dus, het vinden van de middelen om goed juridisch advies vroeg is een van de slimste dingen die je kunt doen.

Maar de tweede realiteit is dat, terwijl investeren in jezelf zinvol is, we begrijpen dat niet iedereen het zich kan veroorloven.

Wat te doen als je de kosten niet kan betalen

Kijk en vraag rond

Zoek rond voordat je besluit dat je je geen full-service advocaat kunt veroorloven
Voordat u besluit dat u het zich niet kunt veroorloven om een full-service advocaat in te huren, kijk dan rond. Organiseer eerste consulten met 2 of 3 verschillende advocaten. Vraag uw vrienden naar de advocaten die zij hebben gebruikt – en naar de advocaten die de andere partij in hun zaak heeft gebruikt. Leg uw situatie uit, geef de advocaat uw budget, en kijk wat zij voor u kunnen doen.

Iets om in gedachten te houden is dat het krijgen van het laagste uurtarief advocaat niet betekent dat je de laagste totale kosten zult hebben. Een meer ervaren familierecht advocaat kan meestal meer doen in minder tijd en effectiever zijn, zodat de totale kosten voor hen zou kunnen zijn minder dan de totale kosten van een advocaat het opladen van een lager uurtarief.

Advocatuur in de vorm van pro deo behoort ook tot de mogelijkheden.

Zoek naar losse diensten

Zoek naar een advocaat die ongebundelde diensten of diensten met een beperkte reikwijdte aanbiedt. De meeste advocaten willen full service, full fee, klanten. Maar er is een toenemend aantal advocaten die zijn het aanbieden van ontbundelde juridische diensten, die gerichte hulp en bijstand kan bieden.

Dit is waar de advocaat doet een deel van wat ze normaal zouden doen, maar niet alles. Ze kunnen ghostwriting brieven en Hof materiaal voor u tegen lagere kosten dan het inhuren van hen over te nemen uw zaak. Of u kunt hen alleen inhuren om voor u te verschijnen voor een specifieke opkomst.

Gebruik een juridische coach

Juridische coaching is een relatief nieuwe dienst. Niet alle advocaten die ontbundelde diensten of diensten met beperkte reikwijdte aanbieden, doen dit. Met coaching, kan de advocaat u helpen bij het opstellen van materiaal, maar hun belangrijkste taak is om te helpen bij het uitwerken van uw beste strategie en om u de hulp die u nodig hebt om het systeem te navigeren. Een goede coach geeft u realistische verwachtingen en hulp bij het presenteren van uw zaak zo effectief mogelijk, maar laat u nog steeds de leiding.

Een goede advocaat zijn om iemand anders te vertegenwoordigen en een goede coach zijn om u te helpen uzelf te vertegenwoordigen zijn twee verschillende dingen. Terwijl een ontbundelde dienst heeft een advocaat doen een deel van wat ze normaal doen voor een full-service client, coaching is over het helpen van u de controle over uw juridische aangelegenheid te behouden.